HOME PRODUSE SERVICII AMENAJARI

Contactează-ne

Îți prezentăm oferta de sezon și cele mai rezistente soiuri de plante, te consiliem în îngrijirea lor și îți oferim ultimele tendințe în materie!

Găsim soluția pentru afacerea ta

Pentru a reuși, un business are nevoie de parteneri de elită. Noi cunoaștem tendințele pieței și ne asigurăm că produsele noastre îți aduc profit!

Stabilește un parteneriat

Încheie un contract pe termen lung și vei beneficia de cele mai bune oferte! Totodată, vei avea prioritate în comenzile lansate!

Bloemen International Web-shop

sssss sssss

Web-shop-ul se adresează atât persoanelor fizice cât și celor juridice ce dețin florării sau organizează evenimente.

Calitate și prospețime garantate
Prin acest magazin on-line, eliminăm orice inadvertență ce ar putea apărea între comanda plasată și produsul livrat. Avem legături directe cu producători importanți din Olanda. Mai mult, web-shop-ul a fost dezvoltat de TUNING BLOEMENEXPORT special pentru noi și se află în legătură directă cu bursa de acolo.
Oferim siguranța calității și prospețimii plantelor dorite  și mai ales a culorilor comandate. Este foarte important de știut că florile sunt tăiate abia după ce comanda a fost plasată și confirmată. Acest lucru garantează prospețimea plantelor livrate.
La bursă, există în permanență peste 2.300 de produse disponibile la comandă, pe care noi le livrăm în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiții.

Bloemen Bloemen Bloemen Bloemen

Cum comand

  1. În baza unui contract încheiat cu noi, vei primi un nume de utilizator și o parolă, dar și un cod de client ce va apărea pe cutia de ambalare.
  2. După plasarea și confirmarea comenzii, pe baza acestui cod, brokerii din Olanda vor ști ce plante trebuie să cumpere, când și pentru cine vor fi acestea ambalate.
  3. Astfel, printr-un sistem personalizat și foarte bine pus la punct, procesul de comandă/ tăiere/ ambalare/ livrare devine simplu și rapid.

Posibilități de comandă
Există mai multe platforme de comandă on-line:

ROMANIA INT

prezintă produsele care se tranzacționează la bursă a doua zi

Bloemen

GROWER DIRECT

stocul tuturor producătorilor cu care avem contract, florile vor fi tăiate numai după confirmarea comenzii.

Bloemen

REAL TIME STOC

produse ce se află în stoc în Olanda, la Tuning; stocurile nu sunt mai vechi de 48 de ore.

Bloemen
Billa Praktiker Dedeman Penny Market