HOME PRODUSE SERVICII AMENAJARI

Contactează-ne

Îți prezentăm oferta de sezon și cele mai rezistente soiuri de plante, te consiliem în îngrijirea lor și îți oferim ultimele tendințe în materie!

Găsim soluția pentru afacerea ta

Pentru a reuși, un business are nevoie de parteneri de elită. Noi cunoaștem tendințele pieței și ne asigurăm că produsele noastre îți aduc profit!

Stabilește un parteneriat

Încheie un contract pe termen lung și vei beneficia de cele mai bune oferte! Totodată, vei avea prioritate în comenzile lansate!

Bloemen International Servicii

» Ambalare și transport

Echipa noastră de profesioniști se va asigura că plantele comandate de tine vor fi ambalate cu grijă, iar livrarea va fi făcută în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiții.
Pentru produsele crescute în serele din România, imprimăm, la cerere, datele sau logo-ul pe folia din plastic sau direct pe ghiveci.

Firma noastră oferă mai multe modalități profesioniste de ambalare și livrare pentru supermarket:

Cutii de carton reciclat (nereturnabile) și europaleți sau paleți non-euro (returnabili)*

Trolee cu lacăt roșu

Half trolley**

* Oferim cutii de diferite dimensiuni, prin care acoperim întreaga gamă de plante livrate. La livrare, plantele sunt ambalate mai întâi în tavă de plastic și apoi în cutia de carton.
** Pentru acest serviciu, clientul primește, pe perioada întregului contract, un troleu cu ajutorul căruia se rulează livrările. Troleele trebuie să fie încărcate la capacitate maximă la fiecare livrare; pe acest tip de troleu încap, în funcție de dimensiunea plantelor, între 4 și 8 tăvi cu plante.

Transport profesional, pe întreg teritoriul României, cu mașini controlate termic: 5.5 tone sau 24 de tone, în funcție de mărimea comenzii.
Oferim garanția livrării prin MERCAREON, platforma on-line de rezervare și urmărire a livrărilor către centrele logistice.

Bloemen Bloemen Bloemen Bloemen

» Coduri EAN și format EDI

Suntem afiliați GS1 ROMÂNIA, pentru eliberarea codurilor de bare EAN 13 și EAN 8. La cerere, imprimăm atât codurile cât și informațiile de îngrijire a plantelor pe folia produsului sau direct pe ghiveci.
Mai mult, clienții noștri au posibilitatea de a plasa comenzile, de a transmite avizele și facturile în format EDI, prin intermediul codului GLN.

Avantaje:

  • Datele se prezintă sub format XML și respectă standardele în vigoare.
  • Eliminarea suportului fizic (hârtia).
  • Reducerea considerabilă a timpilor de lucru necesari.
  • Eliminarea erorilor cauzate de manipularea documentelor.
  • Creșterea performanțelor în raportare.
  • Acuratețe în preluarea comenzilor și în managementul documentelor.
  • Flexibilitate extinsă în schimbul de informații în timp real.

Bloemen Bloemen Bloemen Bloemen

Billa Praktiker Dedeman Penny Market