HOME PRODUSE SERVICII AMENAJARI

Contactează-ne

Îți prezentăm oferta de sezon și cele mai rezistente soiuri de plante, te consiliem în îngrijirea lor și îți oferim ultimele tendințe în materie!

Găsim soluția pentru afacerea ta

Pentru a reuși, un business are nevoie de parteneri de elită. Noi cunoaștem tendințele pieței și ne asigurăm că produsele noastre îți aduc profit!

Stabilește un parteneriat

Încheie un contract pe termen lung și vei beneficia de cele mai bune oferte! Totodată, vei avea prioritate în comenzile lansate!

Bloemen International Media

11.03.2015 Oamenii de decizie din retail-ul românesc sunt invitați la relaxare, în Sinaia, într-o minigrădină exotică

Un spațiu exotic într-o lume modernă. Asta oferă, în perioada 11-13 martie a.c., la Sinaia, BLOEMEN INTERNATIONAL, în cadrul celei de-a 15-a ediții a Conferinței Progresiv, cel mai mare eveniment de business din piața FMCG.

BLOEMEN INTERNATIONAL aduce, în holul Hotelului New Montana, o oază de verdeață în care cei peste 350 de participanți la conferință se vor putea relaxa și se vor lăsa fotografiați într-un cadru exotic, plin de culoare. Este vorba de o minigrădină amenajată pe o suprafață de 5 metri pătrați, cu palmieri, liane, orhidee și alte plante exotice, care îi va teleporta pe cei care aleg să îi treacă pragul într-o lume sălbatică, într-o junglă rătăcită în centrul lumii rigide și stricte a afacerilor.

Tema Conferinței Progresiv este,  anul acesta, “TODAY IS YESTERDAY” și reunește peste 350 de participanți de la cele mai importante nivele de decizie din firmele de retail care activează în România: directori de Marketing, de Dezvoltare și Operațiuni, CEOs sau directori de Rețele de Magazine.

Despre Bloemen International

Suntem oaza de oxigen din unele dintre cele mai importante supermarketuri și magazine de bricolaj din România. Producem o gamă largă de plante de sezon (zambile, petunii, mușcate, primula, Ranunculus, Crăciunițe etc.) și importăm plante ornamentale din Olanda, Ecuador, Ungaria și Grecia. Ne găsiți produsele în Billa, Penny Market, Dedeman sau Praktiker. Prin partenerul nostru TUNING BLOEMENEXPORT, avem peste 30 de ani de experiență în colaborarea cu supermarketuri din toată Europa. În România, compania noastră s-a extins într-un ritm constant şi rapid - numai în anul 2014, reușind să comercializăm în magazinele partenere peste 380.000 de plante; ne-am ajutat, astfel, partenerii să-și crească profitul într-un mod plin de culoare și prospețime.

Billa Praktiker Dedeman Penny Market