HOME PRODUSE SERVICII AMENAJARI

Contactează-ne

Îți prezentăm oferta de sezon și cele mai rezistente soiuri de plante, te consiliem în îngrijirea lor și îți oferim ultimele tendințe în materie!

Găsim soluția pentru afacerea ta

Pentru a reuși, un business are nevoie de parteneri de elită. Noi cunoaștem tendințele pieței și ne asigurăm că produsele noastre îți aduc profit!

Stabilește un parteneriat

Încheie un contract pe termen lung și vei beneficia de cele mai bune oferte! Totodată, vei avea prioritate în comenzile lansate!

Bloemen InternationalAmenajări interioare și exterioare

Cu echipa noastră de specialiști, venim în întâmpinarea cerințelor tale cu o gamă variată de plante naturale de interior și exterior, plante artificiale și accesorii.
Lucrăm cu firme importante din România, cel mai mare client pentru amenajarea de spații verzi fiind Sun Plaza București, unde avem în îngrijire peste 100 de plante.

Bloemen Bloemen Bloemen Bloemen Bloemen Bloemen Bloemen Bloemen

În baza contractului de întreținere beneficiezi de:

  • garanția tuturor plantelor cultivate și a lucrărilor efectuate pe întreaga perioadă a contractului
  • inginer horticol la fața locului
  • supravegherea tuturor acțiunilor întreprinse, printr-un modul de vizionare on-line unic în țară, creat de specialiștii noștri pentru această activitate
  • sistem de personalizare pentru fiecare plantă în parte, în așa fel încât clienții tăi să se poată delecta cu o serie de curiozități legate de planta respectivă

Bloemen Bloemen Bloemen Bloemen

Billa Praktiker Dedeman Penny Market